Loader

Bariyerli Bondex Sünger Nedir?

İki bondex sünger arasına epdm ses bariyeri konularak bariyerli bondex sünger oluşturulmaktadır. Daha etkili bir ses yalıtım performansı elde edebilmek için bondex sünger epdm ses bariyeri ile birlikte kullanılır. Yüksek yoğunluktaki bu iki malzemenin birleşimi ile istenilen oranda ses yalıtımı sağlayabilmek mümkündür.

Seslerin bir ortamdan başka bir ortama iletilmesine engel olmak amacıyla kullanılmaktadır. Tavan, zemin ve duvar ses yalıtım uygulamalarında kullanılabilecek en iyi performansa sahip olan ses yalıtım malzemesidir. Farklı kalınlık ve yoğunluklarda temin edilebilir. Ses yalıtımında etkili sonuçlar elde edebilmek için malzeme seçimi önemlidir.

Bariyerli Bondex Sünger
rebondex bondex sunger

Bariyerli Bondex Sünger
Özellikleri

– 120 Dns /2,5MM/ 150 DNS yoğunluktadır.
– 33 mm kalınlıktadır.
– 100 cm x 100 cm. ölçülerindedir.
– 45 db yalıtım sağlar.
– Bondex süngerler 100 cm x 100 cm ebat plaka 10 adet paket şeklinde satılır.

Bariyerli Bondex Sünger
Kullanım Alanları

Jeneratör odası, makina dairesi, asansör dairesi, kazan dairesi, enstrüman çalgı odaları, hidrofor odası, kompresör odası, piyano odası stüdyo Ses yalıtımı, hastane EMAR (MR) odası, bateri odası akustik oda, müzik odası, tekne motor kabini gibi mekanlarda kullanımı oldukça yaygındır.

rebondex bondex sunger
rebondex bondex sunger

Bariyerli Bondex Sünger
Nasıl Uygulanır?

Bariyerli bondex sünger solid yapıştırıcı ile uygulanmaktadır. Solid güçlü bir yapıştırıcıdır ve malzemeyi sağlam bir şekilde zarar vermeden yapıştırabilir. Bondex süngerin arasındaki ses bariyeri dayanıklı bir malzemedir. Bariyerli bondex süngere yanmazlık özelliği kazandırılmıştır.

Bariyerli Bondex Sünger
Galerisi

Proje ve Uygulamalarınız İçin Ücretsiz Teklif Alabilirsiniz.

akustik panel fiyatları wordpress uzmanıakustik kumaş panelses yalıtım süngeri